Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Χθες (28.12.10) παρά τα προβλήματα καιρού και τις ματαιώσεις των πτήσεων ο Αν. Υπουργός κ. Νίκος Σηφουνάκης παρέστη στην ορκωμοσία της νέας αιρετής αρχής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ο κ. Σηφουνάκης είχε την ευκαιρία να συγχαρεί και να συνομιλήσει με τον νέο Περιφερειάρχη κ. Νάσο Γιακαλή, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και πολλούς παριστάμενους νέους δημοτικούς άρχοντες.
Το απόγευμα, προσκαλεσμένος απ τον Δήμαρχο Αγιάσου κ. Χρύσανθο Χατζηπαναγιώτη, επισκέφθηκε την Αγιάσο και παρέστη στα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Μουσείου τοπικής παράδοσης και Καρναβαλιού.
Ο νέος αυτός εκθεσιακός χώρος έρχεται να προστεθεί και να αναδείξει τον πολιτιστικό πλούτο της Αγιάσου. Η όλη πρωτοβουλία ανήκε στον Δήμο Αγιάσου, που υποστηρίχθηκε απ το (τότε) Υπουργείο Αιγαίου επί θητείας του Νίκου Σηφουνάκη.
Ο κ. Σηφουνάκης έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και σε όλους τους συνεργάτες του, που συνετέλεσαν να μετατραπεί η παλιά ηλεκτρομηχανή του χωριού σ αυτόν τον ωραίο χώρο πολιτισμού.
Στη συνέχεια ο Βουλευτής περιηγήθηκε την αγορά της Αγιάσου και έδωσε τις ευχές του για τη καλή χρονιά στους επαγγελματίες και τους κάτοικους της κωμόπολης.